Hexa Pod system - Hexa Visa större

Hexa Podsystem - Hexa

Ny produkt

Hexa kommer med ett helt nytt och revolutionerande podsystem!

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

249 SEK inkl.

Mer information

Sluta röka! Det är en av de goda avsikterna som kommer tillbaka varje år. Avsikten med att sluta röka var också en av de viktigaste intentionerna för att börja 2018. Det finns givetvis en skillnad mellan att sluta röka och att sluta röka i flera dagar. Användningen av den elektroniska cigaretten är för många ett bra alternativ och ett steg framåt.

Många människor lyckas med att omvandla rökning till vaping. Men det fungerar inte för alla. Detta kan ofta orsakas av faktorer som ökar tröskeln. Stora enheter, utbyte av delar, lagring av e-juice, inställning av coil och watt, etc. För några av oss är detta bara för mycket. Därför har HEXA utvecklat ett nytt system. Upptäck HEXA: Lösningen att sluta röka.

Vad är HEXA?
HEXA är ett slutet podsystem som är speciellt utformat för dem som vill röka sin (elektroniska) cigarett utan att offra lättanvändning, stil och kompaktheten. HEXA ger en ny dimension till begreppet elektronisk rökning eller vaping. Användningen av det senaste Feelm-tekniken och nikotinsaltet gör HEXA till en av de mest avancerade enheterna på den här marknaden.

Vad är ett slutet podsystem?
Ett slutet podsystem är ett enkelt och effektivt system som gör det möjligt att njuta av utsökt e-juice utan att använda ett avancerat boxmod-system, vilket ibland är svårt och förvirrande för nybörjare på vaping.
Utbyte av delar, eventuell läckage, inställningar av watt och / eller andra inställningar hör till det förgångna. Klicka i poden i batteriet och du kan börja använda din HEXA direkt, det är så enkelt.

För vem?
HEXA är en intressant lösning för dem som fortfarande använder den traditionella tobakshaltiga cigaretten och har för avsikt att sluta som för de som redan bytt till e-cigaretten.
HEXA är lösningen för dem som vill röka elektroniskt utan att offra stil, kompakthet och användarvänlighet.

Fördelar
- HEXA är klicka och kör. Det betyder att du bara måste klicka i poden i batteriet. Från och med dess är enheten klar att användas. Du behöver inte byta coil eller byta delar och justera inställningarna. Lätt, eller hur?

- Kompakt och ergonomisk design.
- Användningen av nikotinsalt.
- Du behöver inte några instruktioner, det är bara så enkelt.
- Rökning med HEXA är väldigt billigare än att röka de traditionella cigaretterna.
- 4 läckra smaker: Tobak, Mynt, Tobak.Mint och Blåbär. Det finns fler smaker på väg, bland annat samarbete med de största e-juicebolagen.

Specifikationer HEXA
A. Feelm-teknik
HEXA är ett revolutionerande slutet podsystem som använder den senaste Feelm-tekniken. Denna teknik har ett unikt keramiskt värmeelement. Detta element är kompakt och ändå väldigt kraftfullt vilket resulterar i en stor ånga 100% läckagefritt i motsats till många andra system på marknaden.

B. Nikotinsalt
HEXAs slutna podsystemet använder nikotinsalt i motsats till dagens e-juicer som förses med traditionell nikotin. Användningen av nikotinsalt erbjuder många fördelar som gör användningen av e-cigaretten lättare och effektivare. Absorptionen av nikotin kommer att bli snabbare vilket leder till snabb tillfredsställelse. Det garanterar också en mjuk inhalation som inte påverkar halsen.

C. Klicka och kör
Den ergonomiska konstruktionen ser till att HEXA är ett snyggt, enkelt och effektivt system. Den kompakta och effektiva enheten är lätt att använda och tillgänglig för alla typer av användare.

7. Slutsats
- Den kompakta och ergonomiska designen gör det möjligt att bära HEXA var du vill.

- Feelm Teknologi garanterar ett tillförlitligt slutet podsystem.

- Mycket exakt sammansatta smaker i kombination med nikotin sakt gör det till en trevlig vapingupplevelse som ger mycket tillfredsställelse.

- Användarvänligt att använda som gör det tillgängligt för alla. Klicka och kör!


8. Mer information
Kombinationen av en batterikapacitet på 350mAh och en podvolym på 2ml gör det perfekt och effektivt att bära HEXA var du vill utan att transportera andra delar. Det kan enkelt laddas tack vare den magnetiska USB-laddaren och är fulladdat inom 60 minuter.Innehåller:
1 x 350 mAh Hexa batteri
1 x Magnetisk USB-laddare
1 x Hexa tobakspod
1 x användarmanual

Omdömen

Skriv din recension

Hexa Podsystem - Hexa

Hexa Podsystem - Hexa

Hexa kommer med ett helt nytt och revolutionerande podsystem!

30 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: