Om NoFire.se

NoFire.se startades i augusti 2015, försäljningen startades dock i november samma år av några e-ciggs entusiaster som först upptäckte elektroniska cigaretter i England.
Det hela startade som ett mål att sluta röka men utvecklades till en hel livsstil som vi nu vill förmedla via NoFire.se 

NoFire.se ägs och drivs av det helsvenska bolaget Eira KB

Vi finns i Västerås och du är välkommen att besöka vårt kontor på Smedjegatan 3 för att handla om du inte vill göra det online.

Vi har valt att ha ett smalare produktutbud till förmån för de produkter vi själva kommit att älska och använder, det gör att vi kan ge professionell hjälp och djupare kunskaper. 
Vi försöker ständigt uppdatera oss om nya produkter och försöker alltid ge våra kunder ett så förmånligt pris som möjligt. 

Till oss kan man vända sig i förtroende vi kommer göra vad vi kan för att ge Er en så bra upplevelse som möjligt, oavsett om det endast är att Ni vill sluta med de giftiga cigaretterna eller om Ni, likt oss, väljer att utforska världen av elektroniska cigaretter, 

Vårat mål är att ha en nära kontakt med våra kunder inte bara på internet utan även på marknader, e-partyn och festivaler där vi kommer visa våra produkter. 
Alla våra produkter är av högsta kvalité och är CE-märkta.

Vårt mål: 

  • Nå ut med e-cigaretter till den breda massan
  • Hjälpa folk att sluta med de skadliga cigaretterna
  • Förmedla livsstilen som omger e-cigaretter 
  • Hjälpa till med förbättring av e-cigarretter och e-juice